Kapcsolattartás

(képviselői fogadó óra, online kérdés-válasz)

Fórum: 

Legfontosabb azonban, hogy minden lakos és családja gondjaival, problémáival továbbra is minden körülmények között bátran tudjon valakihez fordulni, aki érdekeit sikeresen, rugalmasan képviseli, és mielőbb segítséget nyújt azok megoldásában.

A kapcsolattartás rendszeressége érdekében rendszeresen lakossági fórumot kell tartani, az időközben felmerült problémák megosztására igénybe lehet és kell venni a modern infokommunikációs eszközöket: e-mail, kapcsolati űrlapok, közösségi oldalak.

Az elmúlt időszakban évente 2 alkalommal lakossági fórumot tartottam, amelynek látogatottsága állandónak mondható. Minden alkalommal értékes javaslatokat, vélemlnyeket hallottam a résztvevőktől, amelyeket be tudtam építeni a városrész fejlesztési céljaiba és tevékenységeibe.

Az E-fogadó óra mellett márciustól az alpolgármesteri fogadó óra idején (minden hónap harmadik szerda 14.00-17.00 óra) Messengeren keresztül is feltehetik kérdéseiket, elmondhatják véleményüket az érdeklődő városlakók. Kérdéseiket, javaslataikat nem csak a városrésszel, hanem városunk egészével kapcsolatban is várom.